Iskustvo korištenja Varius Plus

primjena gela Varius Plus protiv proširene vene - fotografija prije i poslije

Pozdrav svima, moje ime Ilona, živim i radim u jednom od najljepših gradova Austrije, Klagenfurt. Danas sam odlučila podijeliti svoje iskustvo korištenja Varius Plus, gel protiv proširenih vena. Reći ću vam kako sam čula za ovaj gel, gdje i kako kupovala, kao što je uživao u im, o osobnim rezultatima primjene. Pokazati fotografije prije i nakon uporabe.

Prva slika je učinjeno uoči posjete liječniku.

Gel Varius Plus - osobno iskustvo, gdje je kupovala

Dnevna primjena ovog gela je imenovan liječnik. Nakon rođenja trećeg djeteta jako počele boljeti noge. Prvo, čak nije mogla ni pomisliti da će to dokazati proširene vene. Naravno, čula sam o toj bolesti i puta, ali kao što je to uvijek slučaj, nije značilo da je ova bolest dotakne me, mlad i lijep). U principu, kada je bol postao je već stalne i gotovo da nije prošao sam primijetila još i zvučnici beča. Uputio u kliniku stručnjaka. Dijagnoza - proširene vene drugi težini.

Prema uputama liječnika odlučila kupiti Varius Plus. Uživanje je bilo potrebno dnevno u roku od šest mjeseci, dva puta dnevno. I navodno nakon ovog tečaja, od proširene vene gotovo ne ostane traga.

Kupi to sredstvo nije ispalo tako jednostavno. Kako sam saznao, u ljekarnama i trgovinama da ovaj gel nije na prodaju, kupiti se može samo putem službene stranice proizvođača. Otišao na stranicu, u obrazac za narudžbu je naznačeno ime i telefon. Nakon 10-15 minuta nazvala djevojka-menadžer, pojasnio adresu i rok isporuke, pod uvjetom da savjet o tome kako koristiti gel, od čega je izrađena i ave

Sve u svemu, nakon 2 dana sam uzeo rezervaciju na mail kod kuće. Plaćeni previše na mail kada primite. Počela uživati.

Gel protiv proširenih vena - kako se koristi, rezultati

Uživati Varius Plus vrlo jednostavno. Kao obična krema primjenjuje se na obolele vene i dijelove kože. Prema uputama liječnika ni primijenjen dva puta dnevno, ujutro i navečer prije spavanja. I tako svakodnevno u roku od šest mjeseci.

iskustvo korištenja Varius Plus protiv proširenih vena

Jedan paket mi je bilo dovoljno za dva-tri tjedna. S obzirom na učinkovitost i pristupačne cijene, za mene kupujete gel Varius Plus bio sasvim povoljna. Više sam kupio odmah po pet komada i dodatno se spremala za to popust.

Prve značajne pozitivne rezultate od svakodnevnu upotrebu ovaj gel sam primjetio, vjerojatno, još nakon prvih nekoliko tjedana. Prošla je prva bol, težina, postala bolje osjećati u cjelini, pojavio se lakoću u nogama, postalo je lakše hodati. Postupno, nakon svakog mjeseca pogledati i u usporedbi na slike prije i poslije kako izgledaju moje noge. Svaki put beča postajali sve manje, sve manje ostajalo tzv plavih zvijezda. Do kraja šestog mjeseca - od simptoma proširenih vena, gotovo da nije ostalo traga! Druga fotografija je napravio tek nakon završetka šestog mjeseca korištenja gela Varius Plus.

Ću sažeti. Na vlastitom iskustvu djeci, da se gel protiv proširenih vena Varius Plus - zaista efikasno sredstvo, dok je po vrlo pristupačnoj cijeni. Za sve vrijeme primjene ni u jednom trenutku nije bilo nikakvih alergija. Sa svojim zadatkom gel nosila, recimo tako, na odlično! I dalje uživati u gelom jednom dnevno, kako bi se spriječilo ponovno obrazovanja proširene vene. Ja sam rezultatom zadovoljan, ovaj alat preporučujem!