Recenzije o Varius Plus

 • Tena
  Želim reći veliko hvala proizvođaču varius plus za stvarno učinkovit! Samo uz pomoć primjene ovog gela napokon sam zaboravila na gotovo konstantna bole bolove u nogama. Sada svaki moj dan je mnogo ljepše, i ja mirno spavam noću)
  Varius Plus
 • Maja
  Na osobnom iskustvu djeci, da biste dobili osloboditi od proširene vene možete pomoću samo jednog gela. Gel varius plus preporučuje se terapeut. Drago mi je da je na vreme saznao o ovom alatu, jer već ide na operaciju laserom. Danas je napravio ponovno pozivanje, veseli dostave. Ću koristiti za prevenciju!
  Varius Plus
 • Matea
  Naručiti varius plus za sebe, muža i naših roditelja. Koristimo cijele obitelji. Mi smo s mužem za prevenciju, roditelji više već za liječenje. Alat zapravo pomaže. Nema težine u nogama i edem. Roditelji kažu da su od čelika uživati u ovim gelom, postalo je lakše hodati i vene postaju manje vidljive.
  Varius Plus
 • Davor
  Negdje prije šest mjeseci primijetio da je na desnoj nozi jako beča poboljšana. Okrenuo liječniku, onaj je rekao da je to banalna dobnoj proširene vene. Imenovan kao put gel varius plus. Napredak je još nakon prvog mjeseca korištenja. Ali, na preporuku istog liječnika, koristim gel do sada, za prevenciju.
  Varius Plus
 • Matea
  Koristim varius plus već oko tri mjeseca, boja na noge jednom dnevno prije spavanja. Mislim, samo zahvaljujući ovom programu, ja više nemam ista bol i težinu od dana provedenog na štiklama. Nedavno je još skrenuo pozornost da je na nogama prestaje ističu vene, kao što je to bilo prije. Dobar gel, preporučujem.
  Varius Plus
Korisnička ocijena Varius Plus
5
27