Upute za uporabu Varius Plus

Varius Plus - opće karakteristike i informacije

Način upotrebe:

gel u cijevi

Osnovno djelovanje:

liječenje proširene vene

Namijenjen:

za žene i muškarce

Dob ograničenja:

za osobe starije od 21 godine

 

Varius Plus - gel protiv proširenih vena, kod žena i muškaraca. Dostupan bez recepta i liječničke preglede. Dnevna primjena uklanja sve simptome proširene vene sve do potpunog oporavka. Dozvoljeno za upotrebu kao prevenciju.

Gel je svestran. Jednako je učinkovit za liječenje proširenih vena, ne samo na nogama, ali i na rukama i drugim dijelovima tijela.

Učinkovitost i sigurnost Varius Plus je potvrđena znanstvenim istraživanjima i potvrđeno kliničkim ispitivanjima na dobrovoljcima. Rezultati kliničkih ispitivanja, nakon tri mjeseca korištenja gela:

  • 100% - nedostatak alergija i drugih negativnih nuspojava, potpuno uklanjanje edema, boli i težine u nogama
  • 97% - uklanjanje plave vene, grčeva, potpunu eliminaciju proširene vene prvi i drugi stupanj težine, značajno poboljšanje stanja kada postoji proširenih vena u pokrenutom obliku.

Obratite pozornost kupiti gel protiv proširenih vena Varius Plus u Hrvatskoj mogu samo u mjeri i od proizvođača. Za narudžbu koristite obrazac na službenim stranicama.

Primjena Varius Plus - indikacije i razlozi za korištenje

Teret, bol i otekline u nogama, posebno u večernjim satima, plave vene, jako strše i vidljive vene - sve ovo su glavni simptomi proširene vene, koji zahtijeva hitnu liječenje, kako bi se izbjegle komplikacije.

Važno je znati! Statistika u posljednjih pet godina izvještava da je svaka treća žena i svaki peti muškarac u Europi pate proširene vene. Pri tome se 40% njih ne znaju o bolesti, ne obraćaju pozornost na to ne obraćaju liječniku i ne početi liječenje!

U nedostatku liječenje bolesti proširenih vena, brzo razvija i, kao rezultat toga, pogoršava opće stanje čovjeka, smanjena fizička aktivnost i izdržljivost, simptomi proširene vene postaju sve izraženiji. Pojačan bol, povećava osjećaj težine u nogama, oticanje ne prođe do jutra, nakon odmora i sna, u beču počinju boljeti i povećanje u veličini.

Upute kako koristiti gel, kontraindikacije

kako koristiti gel Varius Plus protiv proširenih vena

Uživati Varius Plus vrlo jednostavno. U tankom sloju nanesite gel na upaljene vene, zahvaćena područja kože ili potpuno na noge ako imate simptome proširene vene ili prevencije bolesti. Ponavljajte svakodnevno dva puta dnevno - kod terapije jednom dnevno prije spavanja - za prevenciju.

Tečaj primjena individualan, varira od jednog mjeseca do šest, ovisi o težini proširene vene. Tečaj primjene s ciljem prevencije - bez ograničenja.

Kontraindikacije ne postoje. Iznimka je bolest nepodnošenja jedne od komponenti. Također se preporučuje unaprijed dogovoriti primjena Varius Plus ako imate teške bolesti, u vrijeme trudnoće i dojenja.